diumenge, 9 d’octubre del 2011

St. Mateu de Montnegre - St. Cristòfol del Bosc-Girona

Aquesta ruta ha estat la segona vegada que ens acompanya l'Anna. De tant en tant es va apuntant amb nosaltres i mica en mica va aprenent a superar les dificultats que et trobes a la muntanya; que no se t'en vagi el manillar a on vulgui mentre puges, les baixades les controlis, etc...



La ruta que ha decidit aquest cop l'Ivan ha estat; Girona, carrilet fins a Quart, pugem a St. Mateu de Montnegre i enllacem fins a St. Cristòfol del Bosc, Llambilles, carrilet Girona, una ruta que teníem oblidada (total 40km).


La sortida d'avui és un pujar i baixar constantment (segon el perfil són 900m de desnivell acumulat), per tant podriem dir que és una miqueta complicada per algú que no te per mà sortir amb la bici per la muntanya (ens sap greu Anna fer-te patir).


Les sensacions finals han estat molt bones, les cames han respost perfectament (fins on arribem evidentment), anem fent mica en mica; la qüestió és tornar a disfrutar de la bici i si amb el temps anem millorant els temps doncs millor.


Durant la ruta hem estat esperant l'Anna, que sense dir res anava fent i ha fet perfectament la ruta. Esperem que tornis!