dimecres, 12 d’octubre del 2011

Girona-St. Miquel-Pas dels lladres-Terrara-Girona

Avui 12 d'octubre aprofitant la festivitat ens hem escapat a fer un St. Miquel amb l'Edu, Ivan i en Francesc.

Ja fa dies que li explico a l'Edu que no recordo per on estava el "Camí de les dones" i que amb l'Ivan hem fet ja varies incursions per la zona (les rutes anteriors a on sempre ens acabem perdent) i no acabem de saber per on està aquest camí.

Avui l'Edu ens porta a recordar la ruta i aprofita també per ensenyar-nos un nou corriol; "El pas dels lladres", ruta que va fer en una nocturna. També ens acompanya en Francesc, crec que tots els que hem anat amb ell volem estar com ell físicament quan arribem a la seva edat. 46 anys!!! i tot un màquina, això si pel que ens ha explicat acostuma a correr per entrenar i mantenir-se.



Hem pujat a St. Miquel per la banda dels Angels, allà hem agafat un corriol DIVERTIDÍSIM!! (de fet a mig corriol hi ha una rampa per saltar) que ens ha portat un miqueta més adalt del Mas acabat de restaurar, al camí normal que puja a St. Miquel, i comtes de seguir pel camí habitual hem atacat l'última part de la muntanya per un caminet de pedra que rodeja el castell, fent que puguis a dalt de tot per la part del darrera.

Un cop arribat al castell, i descansar uns minuts, decidim baixar per una zona que en Francesc ens vol ensenyar, tornem a enfilar diferents corriols ràpids i sense gaires complicacions.

Al començar aquest corriol en Francesc ha rebentat la roda del darrera i ens hem aturat a reparar la roda, un cop reparada, enfilem el corriol de baixada, sortim a un pont que atravessa la variant i anem a parar a la Sorrera.

En resum que si el que busques es fer una sortideta 100% bttera amb pujades per suar i disfrutar amb els corriols aquesta és la teva ruta, en total acabem amb uns 30 km i al voltant de Girona. Com sempre l'Edu està a un altre nivell, i en Francesc igual. L'Ivan i jo hem patit de valent per seguir el ritme d'ells dos, només de començar ja ens ha quedat clar que hi havien 2 ritmes totalment diferenciats, hem anat fent poc a poquet segons les nostres forçes, però tot i així és recomenable fer-la.