diumenge, 1 de juliol del 2012

Carretera: Llagostera-Romanyà-St. Antoni de Calonge- Platja d'Aro-Sta. Cristina-Bell-lloc-Llagostera

Aquest dissabte vaig sortir amb en Miquel molt d'hora, l'objectiu era fer una sortideta d'uns 40km amb alguna que d'altre dificultat (pujadeta).

Només sortir de Girona em trobo una boira densa...


Això només pot significar que quan s'aixequi el dia farà moolta calor...

Sortim de Llagostera un cop revisades les pressions dels neumàtics, i ens enfilem cap a Romanyà. Carretera a on la principial dificultat està als primers kilómetres i que més endavant va enfilant-se però sense gaires problemes de dificultat fins arribar al poble.

Per cert, durant tota la pujada et trobes marques al terra que et van indicant els km que falten fins a "coronar" el mini port.

Un cop estem adalt ens desviem momentàneament per veure el Dolmen de la Cova d'en Daina, racó que no coneixia i que m'ha portat en Miquel.


 Com es veu en la següent foto, més que una sortida de bici de carretera semblava una sortida de ciclocross. Pel mig del camí amb la bici de carretera.


Un cop a dalt, toca baixar, fins arribar a Calonge, un cop allà anem per la carretera antiga fins a Platja d'Aro, moment on fem un cafetò davant del mar.



Reprenem la sortida després d'una recollida d'informació inesperada... i retornem direcció Sta. Cristina fins arribar al trencant de Bell-lloc (R. La font picant) i pujem fins la cruïlla de Romanyà, girem a l'esquerra direcció Llagostera i trobem el final de la sortida.

Finalment han estat 55.25 km em 2:20h (en moviment), i segons l'endomondo amb un desnivell acumulat de 794m. Per tant un altre cop podem dir que de sortida planera no ha tingut res o millor dit poc.