dimarts, 10 de juliol del 2012

80 Km carretera: Vilablareix-St.Dalmai-Brunyola-Anglés-Amer-Les Planes d'hostoles--St. Aniol de Finestres-St.Esteve/St. Martí de Llémena-Llorà-St.Gregori-Girona-Vilablareix

Ja feia dies que amb en Miquel anavem donant-li voltes a una qüestió: si som capaços de fer 40/50km amb algun port entre mig quants quilómetres podriem ser capaços de fer en una sortida "planera"?

Tot neix realment en 10 minuts de trobada davant d'un ordinador, a on utilitzant "la guia repsol", http://www.guiarepsol.com/MapasRutas/Ruta/mapa.aspx#X=-3.704482&Y=40.416330&z=5 , anem dissenyant una sortida d'uns 80km.

Després de varies modificacions, retalls, enganxa i demés petits detalls, decidim fer la sortida. Objectiu: 80km en 3h.

Sortim de Vilablareix i agafem la carretera vella de Sta. Coloma (ara coneguda com la del Köning de Vilablareix...), arribem a St. Dalmai i trenquem a la dreta cap a Brunyola, d'allà sortim al trencant de la carretera de Sta. Coloma-Anglés, a on girem a la dreta per entrar en aquesta darrera població.

Un cop a Anglés, ens dirigim cap el Pasteral (sortida típica durant un bon temps amb la de muntanya), seguim fins a Amer, i més endavant a Les Planes d'Hostoles

Abans d'arribar a les Planes fem una petita aturada "fisiológica";




 En aquests moments portem fets 38 km, en 1;42h, comencen a aparèixer les primeres molèsties al cul


Seguim la sortida i només entrar a Les Planes d'Hostoles girem un altre cop a la dreta (després d'esquivar un gos), i enfilem una pujadeta fins arribar gairebé a St. Aniol de Finestres.

Un cop arribem a dalt de tot, seguim rodant per la Vall del Llémena, paratge preciós, fins arribar a St. Gregori, a on ens aturem a fer el toc.

Finalment han estat 80km fets en 3:16h, per tant podem dir que el repte l'hem superat satisfactòriament, tot i alguna lleugera molèstia al cul, per les 3h assegut a sobre el seient.



Ara només cal superar el següent esglaó: els 100km... aquí ho deixo Miquel...