diumenge, 13 de maig del 2012

Girona-St.Cristòfol-Cassà de la Selva-Girona

Avui tocava treure-li la pols a la bici de montanya, que darrerament està aparcada per culpa de la seva nova companya (suposo que és l'efecte "novetat").

L'Ivan volia fer "fondo" i hem decidit recuperar una vella costum: fer carril i acumular km. La veritat és que a mi em feia "por" fer una sortida llarga, ja que ahir vaig fer una bona sortideta amb la de carretera.

Hem agafat el carril i ens hem enfilat direcció Quart (per cert com es nota que fa bon temps, estava ple de gent amb mainada o bé fent esport o... perquè no dir-ho ocupant el carril...).

Quan hem arribat a Llambilles, d'última hora hem decidit fer un puja i baixa a St. Cristòfol del bosc, per combinar una miqueta el carrilet amb una miqueta de pujada.


I així ha estat, hem pujat fins a l'esglèsia i després d'intoxicar-nos amb el fum de les barbacoes que estaven
preparant hem tornat a baixar.

Mentre baixem veiem un camp de blat, ens aturem a fer un parell de fotos...



Un cop arribem a la rotonda del polígon indústrial de Llambilles, agafem direcció Cassà de la Selva; objectiu: la font de l'Ajuntament. Allà omplim dipòsits i ale, cap a Girona un altre cop...

Com fa baixada ha sigut molt ràpida, hem mantingut un rimte força ràpid (30-33km/h), amb alguns piques a les rampes (la que hi ha a Quart en paral·lel a la benzinera, rampeta de la Creueta o bé la rampa d'asfalt poc abans de les casernes d'Emili Grahit).



En definitiva, 42 km més i sensacions físiques molt bones sense problemes ni rampes i el més important és que no m'ofego ni tinc problemes d'asma (tocarem fusta). Sembla ser que la nova medicació i les vacunes contra l'al·lèrgia van tenint els seus efectes.