dimarts, 17 de gener del 2012

Notubes ZTR Crest + Novatec D711SB + Pillar PSR SB 15 1435 gr.


Els reis s'han passat per casa una miqueta més tard de lo normal.

M'han portat unes rodes noves per l'Alma; unes Notubes ZTR Crest de color vermell (no estan gens vistes, són importades expressament), radis Pillar PSR SB vermells també i buje Novatec D711SB.

Tot i que les peces venen d'una punta i d'altre del món (i no és una exageració), me'ls ha montat l'empresa: "ruedas a la carta" (https://www.facebook.com/pages/Ruedas-a-la-Carta/167858736642563). Si poseu aquest nom al facebook el trobareu perfectament i podreu veure que no només monta rodes de 26 sinó que també fa montatges amb 29.

Vaig trobar per casualitat aquesta empresa navegant per facebook, li vaig enviar un e-mail demanant pressupost d'unes llandes de 28 radis o menys a veure si em podia fer un muntatge. Em va estar assessorant molt amablement fins que les vaig descartar per obtar per unes de 32 radis (que són les estàndards i les que més rigidesa donen).

Els aros sempre són de la mateixa marca: Notubes (http://www.notubes.com/).

En tema de bujes em va passar tres quarts del mateix, treballa amb 4 marques inicialment:

Circus Monkey (no és broma és el nom que tenen), Rotaz, Novatec i A2Z.

Després de llegir i rellegir per la xarxa descarto els Circus per una debilitat que tenen: no estan sellats correctament i això provoca que hagis de tenir un constant manteniment per no malmetre els rodaments del nucli. Cosa que no entenc de cap de les maneres. Unes rodes són per enfangar-les i no estar patint si els hi entra fang o no...

En Kike, que és el gerent de "ruedas a la carta" em va recomanar qualitat/preu els Novatec, que són els que vaig escollir finalment.

I amb els radis pasa un altre cop el mateix, no m'hagués imaginat mai que fos tan complex montar unes rodes al teu gust!! Tens varietat de diàmetre 1'2, 2.0, de titàni...

Total que les llandes pesen 1435g.

En definitiva que els reis m'han portat (si tot va bé arribaran a casa aquesta setmana) unes llandes noves, quan les tingui ja montades pujaré fotos.

Espero que us agradin.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Bones,
He trobat el teu blog tot buscant info de rodes...els meus reis macs arriben m´´es tard que els teus jajaja
Podries dir-me com et van aquestes rodes. Rigidesa, fiabilitat etc Moltes gràcies
El blog m'ha agradat ja m'anire passant

Salut

Unknown ha dit...

Ahhh per cert les rodes MOLT guapes!!! A veure si fiques una foto de l'Alma amb les sabates noves

Salut

Mirafiori ha dit...

Hola Santi,

La veritat és que a dia d'avui 0 problemes, estic molt content amb el ressultat d'aquestes.

Rigidesa, un 10, tot i que quan les agafes sembla que les hagis de trencar (no pesen res)!!