dijous, 30 d’abril del 2009

Video oficial de l'Open Natura

OPEN NATURA SANT GREGORI 2009 from jordi on Vimeo.



Atenció als 2 ""bikers"" entrevistats a l'avituallament... ainss.....

dimecres, 29 d’abril del 2009

Video...

dimarts, 28 d’abril del 2009

Fotos "oficials" de l'Open Natura

Bones,


Veig que l'organització de l'Open ja ha penjat les fotos "oficials";

Extrec les nostres...



Encara que s'hagi d'esbrinar a on està l'Edu, si us fixeu el trobareu darrera del primer corredor, el casc verd/blanc el delata, de refilada qui el coneguem sabem que és el seu maillot (C.C. Platja d'Aro).

Aquesta és meva, en mig de la gran bassa es trobava el fotògraf, just abans del 2n avituallament.

Al fons tenim a l'Ivan al mateix punt del circuit.

I un primer pla.

diumenge, 26 d’abril del 2009

Open Natura St. Gregori

Distancia total: 35,212 Km.
Desn. de subida acumulado: 1405,13 m.**
Desn. de bajada acumulado: 1371,72 m.**
Altura máxima: 414,47 m.
Velocidad máxima: 34,08 Km/h
IBP: 115 CA**
**NOTA: he estat comparant les dades que m'ha donat el meu GPS amb altres que he trobat a Wikiloc, veig que se'm dispara els desnivells acumulats. Segurament aquesta diferència es dona perquè a meitat de la ruta, quan ens va caure diluvi, vaig retirar el GPS del suport del manillar i me'l vaig ficar a la butxaca del paravent, poder llavors la senyal rebuda es va afeblir i per això les diferències. Segons els altres companys que han penjat la ruta, el desnivell acum. de pujada és de 860m i de baixada 810, IBP 82.


Per primer cop hem fet un "Open Natura", ens hem estrenat a St. Gregori, a on més de 250 corredors ens hem trobat per gaudir del circuit que ens tenien preparats.

Just abans de sortir, per aquells moments, encara es podien fer fotos, el dia acompanyava, no ens imaginàvem que ens esperava...

L'aiguat ens va agafar poc després de passar el primer avituallament km. 14,5 (aprox.), la veritat és que van ser moments força durs (fixeu-vos que el paravent el portava trencat per l'esquena esquerra), i més, per tots aquells que no estem acostumats a agafar la bici quan cauen 4 gotetes.

La veritat és que en aquells moments només pensava en trobar una carretera, abandonar i duxtar-me per treure'm els kilos de merda que portava a sobre.

Però per altra banda, només volia acabar la "cursa", plegar d'hora i acabar l'experiència d'haver participat a l'Open. El fang, i sobretot la pluja que ens ha visitat a meitat de cursa, ha fet que la pedalada se'ns hagi atravessat a més d'un corredor. El circuit en si, és preciós, sense gaires dificultats tècniques i amb una organització molt bona.

Llàstima que en més d'una zona, els participants hem hagut de caminar més del que ens hagués agradat, el fang feia que les baixades es convertissin en autèntiques pistes de patinatge, a on els rocs i les pedres et feien de incòmodes seients en més d'un cop.


La conya del dia: 1r avituallament, galetes, teules de xocolata, platans, beguda isotòniques i talls de taronges. És en aquest moment quan fem el tonto, cridem l'atenció de la càmera i ens "entrevista"... ja ho veureu, quina cara de... vaia dos... en fi.. prometo enllaçar el video. No tindrà desperdici...

BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.

Per últim dir-vos que encara falta penjar alguns videos que va fer l'Ivan durant la sortida. És una llàstima que no hi hagin fotos dels diferents punts de la sortida, però amb el temps que feia no estàvem per fer fotos. De totes maneres, aquesta ruta la repetirem i llavors, espero, poder penjar fotos de tots els racons macos que ens varem trobar.
Classificació volta llarga:

Les fotos oficials de l'Open les trobareu a:

http://picasaweb.google.com/OpenNaturaBTT/OpenNaturaStGregori

Salutacions,

dilluns, 20 d’abril del 2009

Canvi de disseny

Bones, com veureu he fet uns petits canvis, sobretot de disseny, pel meu gust abans era massa estret el blog, la qual cosa em donava problemes alhora de penjar videos, fotos, Bubbleshare, wikiloc...

Total que a falta de varis canvis de colors i alguna tonterieta més, deixarem el blog una mica més ample.

Salutacions,

dissabte, 18 d’abril del 2009

Intent d'Open Natura St. Gregori...

Distancia total: 30,203 Km
Desn. de subida acumulado; 586,51 m
Desn. de bajada acumulado: 610,03 m
Altura máxima: 238,06 m
Velocidad máxima sostenida: 57,26 Km/h
IBP: 45 BB

Aquest matí hem intentat conèixer el proper circuit de l'Open Natura que es realitzará el proper diumenge 26 d'abril.

Com no hem trobat l'arxiu per el GPS i poder-la fer amb tota seguretat, hem intentat fer-la seguint un plànol:

Aquest plànol el trobem a la pàgina web oficial:

http://www.opennatura.com/pedalada.php?p=2&text=llarg

El cas és que inicialment hem trobat (segons sembla i les indicacions que ens han donat), l'inici el trobem davant per davant de la benzinera Petronor que trobem a l'entrada del poble.

Hem seguit aquesta carretera (que segons sembla fa poc temps que està asfaltada) fins arribar a Cartellà, a partir d'aqui hem seguit direcció La Vileta (primer error) i hem reculat fins a tornar a passar per un indicador que marcaba la direcció de Canet d'Adri.


És en aquest camí a on ens hem possat fins a dalt de fang. A veure si em passen les fotos. Per fer-vos una idea, les rodes estaven bloquejades per culpa de la quantitat de fang incrustrat al pont de la forquilla davantera, o bé a la roda del darrera.

De fet, no es podia ni caminar, ja que relliscaves a cada passa que es donaba, però tot i així els intents per donar cuatre pedalades seguides hi era. I aixó que ha provocat? la caiguda de l'Edu i de l'Ivan sense més importància.
Total, que hem intentat fer la ruta de l'open (que per cert estem apuntats tots 3) i que no hem tingut nassos a descubrir per a on ens portaran. Al final la ruta d'avui s'ha convertit en una sortida per rodar i intentar millor el poc fons que tenim (i parlo per mi).

Gorges de Canet d'Adri


Com no m'ensurto amb la inserció de les fotos a través de Bubble per culpa dels tamanys... per molt que m'he barallat amb l'html... ho dono per impossibe i us deixo el link directe:

Ho he aconseguit!!!
BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing
Salutacions,

diumenge, 12 d’abril del 2009

Nos modernizamos en Youtube!



GRACIAS Ivan!! buen trabajo!! a partir de ahora, la cámara va a ser imprescinible.

dijous, 9 d’abril del 2009

Llagostera-Caulès-Llagostera

Llagostera-Caulès-Llagostera
Distància: 25 Km
Desn. de subida acumulado: 835,91 m.
Desn. de bajada acumulado; 849,92 m.
Altura máxima: 417,83 m.
Velocidad máxima sostenida; 49,44 Km/h
IBP: 85 CA


"Habemus BACA" L'Ivan i jo anem fins a Llagostera en cotxe, en canvi l'Edu que té mono de bici, ve des de Girona pel carril per rodar encara més.

Primer corriol

El fang i les basses varen ser la tònica de la sortida


Moolt! fang...


Darrera nostra la carretera de Llagostera a Tossa de Mar

Un petit llac artificial

D'esquerra a dreta: Edu, Ivan i Miquel

I ara els mateixos, però al mig jo.

Just arribant a Sta. Seclina, punxo la roda davantera... no serà la única punxada de la sortida


"Cachondeo" amb la meva coberta i la "substància marró" que porto a la coberta.. pobre Edu, es presta a ajudar i es troba amb la sorpresa.

Sta. Seclina

Torre de Sta. Seclina

Fang i basses.

Aquesta foto la dedicarem amb en Jordi M. ( http://www.arreplegatsbtt.blogspot.com/ )



Caulès

Corriol interessant que s'haurà de descobrir...


Can Mundet (casa de colònies)



L'altre punxada, després d'una divertida baixada (pista ample i amb força desnivell), l'Edu punxa, perdò rebenta la camara de la roda de darrera.



I ale.. a muntar la coberta.

Vistes de la carretera que va a Tossa de Mar des de Llagostera

Pujada just creuant la carretera. Aquí comença el punt més dur de la ruta

Primer descanset abans d'afrontar la recta final, a on ens espera una forta pujada


Aquesta és una de les fotos de l'últim tall de rampa, com sempre a les fotos no es veu la veritable dificultat d'aquesta. A la descarrega del track trobareu un POI que indica aquesta posició!

Un cop a dalt de tot, ens trobem una de les baixades més divertides que hem fet. Pista ample, curves obertes i terra sec. El meu contaquilòmetres ha marcat una velocitat màxia de 52Km/h.


Un cop avall, comentem la baixadeta i les impressions de torn

Ja de tornada a Llagostera, decidim creuar la nova variant, per sota de la carretera, utilitzant aquest petit "pont", al ben mig del pont ens hem trobat un gran bassal d'aigua amb una gran pedra amagada al mig.

Com a mínim ens hem refrescat una miqueta.

I per últim, que podem fer millor que pendre unes vegudes ben fresquetes al camp de fútbol del Llagostera.

Després de la cervesseta i el descans oportú, ens dirigim al cotxe de tornada a Girona. Però l'Edu, torna a Girona pel carril.

Baixem amb el cotxe cap a Girona i a l'alçada de Cassà de la Selva veiem a l'Edu pel carril, a fons. L'esperem a la cruïlla de Llambilles, i li fem la conya; "avituallament".