dissabte, 18 d’abril del 2009

Intent d'Open Natura St. Gregori...

Distancia total: 30,203 Km
Desn. de subida acumulado; 586,51 m
Desn. de bajada acumulado: 610,03 m
Altura máxima: 238,06 m
Velocidad máxima sostenida: 57,26 Km/h
IBP: 45 BB

Aquest matí hem intentat conèixer el proper circuit de l'Open Natura que es realitzará el proper diumenge 26 d'abril.

Com no hem trobat l'arxiu per el GPS i poder-la fer amb tota seguretat, hem intentat fer-la seguint un plànol:

Aquest plànol el trobem a la pàgina web oficial:

http://www.opennatura.com/pedalada.php?p=2&text=llarg

El cas és que inicialment hem trobat (segons sembla i les indicacions que ens han donat), l'inici el trobem davant per davant de la benzinera Petronor que trobem a l'entrada del poble.

Hem seguit aquesta carretera (que segons sembla fa poc temps que està asfaltada) fins arribar a Cartellà, a partir d'aqui hem seguit direcció La Vileta (primer error) i hem reculat fins a tornar a passar per un indicador que marcaba la direcció de Canet d'Adri.


És en aquest camí a on ens hem possat fins a dalt de fang. A veure si em passen les fotos. Per fer-vos una idea, les rodes estaven bloquejades per culpa de la quantitat de fang incrustrat al pont de la forquilla davantera, o bé a la roda del darrera.

De fet, no es podia ni caminar, ja que relliscaves a cada passa que es donaba, però tot i així els intents per donar cuatre pedalades seguides hi era. I aixó que ha provocat? la caiguda de l'Edu i de l'Ivan sense més importància.
Total, que hem intentat fer la ruta de l'open (que per cert estem apuntats tots 3) i que no hem tingut nassos a descubrir per a on ens portaran. Al final la ruta d'avui s'ha convertit en una sortida per rodar i intentar millor el poc fons que tenim (i parlo per mi).

Gorges de Canet d'Adri


Com no m'ensurto amb la inserció de les fotos a través de Bubble per culpa dels tamanys... per molt que m'he barallat amb l'html... ho dono per impossibe i us deixo el link directe:

Ho he aconseguit!!!
BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing
Salutacions,