dissabte, 28 de novembre del 2009

2 Mesos després...

Tornem a rodar després de 2 mesos sense tocar la bici. Els problemes amb l'asma han provocat aquesta aturada. Pel que em veig avenir aquest hivern crec que les pasaré p*t*s...

La veritat és que he sortit a rodar per veure com em trobava, i ha estat una gran sorpresa. En cap moment m'he ofegat ni he tirat de ventolin.

He sortit amb l'Ivan i hem decidit rodar per veure que tal anava, rodant rodant hem acabat a Llagostera (50km finalment). Les sensacions han estat molt positives, evidentment em falta tornar a agafar el ritme, el poc ritme que sempre he tingut, però sobretot tornar a adaptar-se al seient, la posició (ara mateix tinc lleus molèsties d'esquena), i les cames, el principal punt a seguir treballant. Les cames han notat aquest temps que he estat sense pedalar.


En fi, que després de quasi bé 2 mesos (última sortida publicada amb data 26/09/09), i després de tornar a engrasar i inflar rodes i forquilla el principal motor no s'ha queixat, els pulmons han fet la seva feina i pel que sembla ara per ara només em falta rodar i rodar per poder endinsar-me en sortidetes per la muntanya.


Salutacions,


Raül (Mirafiori)

2 comentaris:

Jordi Marina ha dit...

1er pas... d'aquí dos dies sortida amb els arreplegats!!!

M'alegro que els plans surtin be!!!

Mirafiori ha dit...

Jejjeje, això em sona al "Equipo A", fora conyes; gràcies maco!!