dissabte, 28 de novembre del 2009

2 Mesos després...

Tornem a rodar després de 2 mesos sense tocar la bici. Els problemes amb l'asma han provocat aquesta aturada. Pel que em veig avenir aquest hivern crec que les pasaré p*t*s...

La veritat és que he sortit a rodar per veure com em trobava, i ha estat una gran sorpresa. En cap moment m'he ofegat ni he tirat de ventolin.

He sortit amb l'Ivan i hem decidit rodar per veure que tal anava, rodant rodant hem acabat a Llagostera (50km finalment). Les sensacions han estat molt positives, evidentment em falta tornar a agafar el ritme, el poc ritme que sempre he tingut, però sobretot tornar a adaptar-se al seient, la posició (ara mateix tinc lleus molèsties d'esquena), i les cames, el principal punt a seguir treballant. Les cames han notat aquest temps que he estat sense pedalar.


En fi, que després de quasi bé 2 mesos (última sortida publicada amb data 26/09/09), i després de tornar a engrasar i inflar rodes i forquilla el principal motor no s'ha queixat, els pulmons han fet la seva feina i pel que sembla ara per ara només em falta rodar i rodar per poder endinsar-me en sortidetes per la muntanya.


Salutacions,


Raül (Mirafiori)