dissabte, 28 de juliol del 2012

Quan un no té bones sensacions...

Aprofito la tarda de dissabte per treure-li la pols a la bici de carretera, surto de casa i vaig direcció la Mirona de Salt, aprofito per veure la concentració de Harley's que hi ha aquests dies.


Surto a la última rotonda de Passeig d'Olot, i no em queda més remei que dirigir-me a Bescanó per la carretera de la vergonya.

No hi ha cap distància digne en tota la carretera, això fa que hagi d'anar practicament a sobre de la línea del voral... o bé un pam a dins de la carretera.

Masses cotxes molt a prop meu... no m'agrada la sensació que estic tenint... passo Bescanó, sense problemes però a la recta del radar tinc un parell d'ensurts... cotxes que ens sentit contràri adelanten al cotxe que els precedeix... i quan em veuen que vaig cap a ell pel meu mini marge lateral, es tornen al seu carril.... no m'ha agradat gens.

En definitiva, que a la que he pogut he girat cua, i cap a casa. Avui no he tingut bones sensacions damunt la bici. Que és estrany...

Al final han estat 23km en 50 minuts...


3 comentaris:

Jordi Marina ha dit...

Has de buscar alternatives a aquestes carreteres... pel Mas Lluners, per exemple!!!! T'agradarà!!!

Mirafiori ha dit...

Tens tota la raó del món. Conec la carretera, a veure si un dia d'aquests m'escapo a fer-la. El problema que li veig que de totes formes hauria de passar per aquesta carretera o per anar o tornar (direcció Bescanó-Anglés). Merci pel consell!!

Jordi Marina ha dit...

Si, però te més boral!!!