dijous, 12 d’agost de 2010

Girona-St.Feliu de Guíxols

Un cop veiem que els esforços fets al gimnàs ens fan aguantar força bé les sortides en bici, sense tenir molèsties a les cames (que no al cul, no m'acabo d'adaptar de nou al seient!!).
Decidim fer una sortida llarga, tant en hores rodant com en km. Decidim rodar pel carril bici fins a Platja d'Aro.
La primera aturada la fem a Llagostera, ens refresquem a la font del carril (passa el mític bar de l'entrada).


Rodem a un ritme de mitja de 27 km/h; tot un rècord personal i sense cap tipus de sensació de sobre esforç..Finalment rodant rodant ens desviem per un petit descuit i apareixem a la platja de St. Pol (St. Feliu de Guíxols).

Arribat a aquest punt el contaquilòmetres marca 42km...

Fem les fotos de rigor, descansem una mica i busquem una terrasseta a on fer un entrepà (dient la veritat un "mini", "quienes nos han visto y quienes nos ven..."), una coca-cola i apali a tornar cap a Girona.

La tornada es fa molt dura, sobretot perquè no m'acabo d'adaptar al seient, no sé que em pasa, però després de l'aturada en les sortides en bici, no m'acabo de sentir gens còmode amb el seient.

Per moments recordava l'article penjat a "arreplegats", a on deia que semblava que tenia el cul com un mandril...
La tornada es fa un via crucis però comptes de verge en verge és de font en font... la calor m'afecta moltíssim i fa que la tornada sigui molt difícil..

De fet el pont que creua la carretera abans d'entrar a Cassà l'haig de fer caminant ja que les forces flaquejen i molt, el mal de cul no em deixa pedalar comòdament, per molt que intenti pedalar de costat...

Finalment fem 85 km... repte aconseguit, les cames a l'endemà estan totalement recuperades, però el meu cul encara té molèsties... que hauría de fer per millorar la comoditat del meu cul?
Salutacions,

3 comentaris:

Jordi Marina ha dit...

M'alegro tornar-te a veure pedalant i actualitzant el bloc!!!

Benvingut de nou!!!

Mirafiori ha dit...

Hola maco!!

De fet hem anat fent cosetes però de molt poquet interés. Entre això i que per circunstàncies de la vida ara no tinc internet a casa... Fet que em dificulta encara més poder actualitzar el blog.

Per cert... Em podries dir con es deia el programa del GPS (el de Garmin)... Mapsource? Es que no trobo el cd a on venia i a la web de garmin no l'he trobat. Es que no puc descarregar les rutes i no recordo el nom del programa.

Merci!

Jordi Marina ha dit...

Mapsource... correcte:
http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=209

Encara que te recomano el COMPE GPS Land...

També estic provant el nou software de GARMIN BaseCamp... ja informaré!!!

A veure si quedem un dia i sortim tots junts!!!

Ah!!! No penseu que estem molt forts, el que passa que al bloc exagerem una mica!!! juas, juas!!! Animeu-vos!!!