dissabte, 12 de març de 2011

GP Massi Copa Catalana 2011

Un any més es celebra el Gran Premi Massi (Copa Catalana de Btt) a Banyoles.

Aquest matí hem estat veient el circuit, que sembla ser a priori el mateix que l'any passat. Però la gran novetat d'engany serà el fang i la pluja.

La forta pluja d'aquest matí ha fet que s'anulés la Kids Cup Copa Catalana, la primera que es fa a Banyoles. Quina llàstima, mira que totes aquestes iniciatives amb els petits fomenten el seguiment d'aquesta modalitat ciclista. El proper any!!

Anem millorant, ja que l'any passat encara hi havien restes de neu del temporal que varem patir.

Total que sota una pluja intensa hem pogut colar-nos a la carpa de l'equip Wild Wolf Trek ( http://www.wildwolftrekproracing.com/ ) i poder saludar personalment tant en Carlos Coloma ( http://www.carloscoloma.com/carlos-coloma-como-deportista/ ) i en Sergio Mantecón ( http://www.mountainbike.es/front/noticia/2c90a8c629d977410129e9f2accd0095 ), Campió d'Espanya.
Una vegada dins de la carpa de l'equip, aprofitem per fer fotos a les màquines de l'equip i veiem com els mecànics de l'equip estan canviant les cobertes de les bicis per possar cobertes de fang.

Cal destacar el seient Saevid de carbono (80gr!!)... preciós... però rígid de collons...

Esperem doncs que el temps canviï per demà, la prova segueixi en peu i poguem fer fotos de la cursa.
PD: Cal agraïr al pare de la Miranda Agustí ( http://mirandaagusti.blogspot.com/ ) i a ella mateixa l'oportunitat d'estar a la carpa amb la resta de companys de l'equip Wild Wolf Trek.