dissabte, 31 d’octubre del 2009

Preparació al gimnàs

Ja fa uns dies que m'he apuntat a un gimnàs. Crec que amb aquesta opció "d'esport indor", podré fer una miqueta d'esport que ja em va bé per combatre l'asma.

Porto molt de temps sense tocar la bici, i a partir d'ara aniré compaginant bici i gimnàs (inclòs els dissabtes).

Avui mateix, després d'un gran sopar d'aniversari, l'Ivan i jo hem anat al gimnàs. Per part meva el primer dia i per l'Ivan el 3r o 4rt... Encara que sigui estàtica puc dir; que he tornat a pujar-me a una bici!!!!

Mica en mica, i l'objectiu és escapar-me un parell de dies entre setmana (per això he escollit un gimnàs a prop de la feina), espero i desitjo que ben aviat pugui tornar a disfrutar de les muntanyes que ens envolta. I com no, tornar encara que sigui per fer fotos i patri de valent, sortir amb els companys d'arreplegats.blogspot.com.

Com veus MAD, torno a la càrrega, això si, mica en mica... però tant com puc.

Per cert, descatar les bones instalacions públiques que hi ha a la Piscina Municipal de Salt, instalacions que pertanyen a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

www.ufec.cat

Salutacions,

2 comentaris:

MAD ha dit...

AAAAAleluia, aleleuia, aleeeeluiaaaaa!!!!!!!!!

Jordi Marina ha dit...

Molt be Raül...

Espero veure't aviat a les nostres sortides de dissabte!!!

Jo he estat durant un any anant al gimnàs de dilluns a dijous i va molt be, per no perdre la forma... i per millorar-la te recomano l'espining... jo vaig anar unes quantes vegades i realment vaig notar un canvi important... això si.. no t'enganyis, que hi ha gent que li fot molt de teatre!!!

Salutacions i fins un dissabte d'aquests!!!!