diumenge, 26 d’abril del 2009

Open Natura St. Gregori

Distancia total: 35,212 Km.
Desn. de subida acumulado: 1405,13 m.**
Desn. de bajada acumulado: 1371,72 m.**
Altura máxima: 414,47 m.
Velocidad máxima: 34,08 Km/h
IBP: 115 CA**
**NOTA: he estat comparant les dades que m'ha donat el meu GPS amb altres que he trobat a Wikiloc, veig que se'm dispara els desnivells acumulats. Segurament aquesta diferència es dona perquè a meitat de la ruta, quan ens va caure diluvi, vaig retirar el GPS del suport del manillar i me'l vaig ficar a la butxaca del paravent, poder llavors la senyal rebuda es va afeblir i per això les diferències. Segons els altres companys que han penjat la ruta, el desnivell acum. de pujada és de 860m i de baixada 810, IBP 82.


Per primer cop hem fet un "Open Natura", ens hem estrenat a St. Gregori, a on més de 250 corredors ens hem trobat per gaudir del circuit que ens tenien preparats.

Just abans de sortir, per aquells moments, encara es podien fer fotos, el dia acompanyava, no ens imaginàvem que ens esperava...

L'aiguat ens va agafar poc després de passar el primer avituallament km. 14,5 (aprox.), la veritat és que van ser moments força durs (fixeu-vos que el paravent el portava trencat per l'esquena esquerra), i més, per tots aquells que no estem acostumats a agafar la bici quan cauen 4 gotetes.

La veritat és que en aquells moments només pensava en trobar una carretera, abandonar i duxtar-me per treure'm els kilos de merda que portava a sobre.

Però per altra banda, només volia acabar la "cursa", plegar d'hora i acabar l'experiència d'haver participat a l'Open. El fang, i sobretot la pluja que ens ha visitat a meitat de cursa, ha fet que la pedalada se'ns hagi atravessat a més d'un corredor. El circuit en si, és preciós, sense gaires dificultats tècniques i amb una organització molt bona.

Llàstima que en més d'una zona, els participants hem hagut de caminar més del que ens hagués agradat, el fang feia que les baixades es convertissin en autèntiques pistes de patinatge, a on els rocs i les pedres et feien de incòmodes seients en més d'un cop.


La conya del dia: 1r avituallament, galetes, teules de xocolata, platans, beguda isotòniques i talls de taronges. És en aquest moment quan fem el tonto, cridem l'atenció de la càmera i ens "entrevista"... ja ho veureu, quina cara de... vaia dos... en fi.. prometo enllaçar el video. No tindrà desperdici...

BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.

Per últim dir-vos que encara falta penjar alguns videos que va fer l'Ivan durant la sortida. És una llàstima que no hi hagin fotos dels diferents punts de la sortida, però amb el temps que feia no estàvem per fer fotos. De totes maneres, aquesta ruta la repetirem i llavors, espero, poder penjar fotos de tots els racons macos que ens varem trobar.
Classificació volta llarga:

Les fotos oficials de l'Open les trobareu a:

http://picasaweb.google.com/OpenNaturaBTT/OpenNaturaStGregori

Salutacions,