dijous, 12 d’agost del 2010

Girona-St.Feliu de Guíxols

Un cop veiem que els esforços fets al gimnàs ens fan aguantar força bé les sortides en bici, sense tenir molèsties a les cames (que no al cul, no m'acabo d'adaptar de nou al seient!!).
Decidim fer una sortida llarga, tant en hores rodant com en km. Decidim rodar pel carril bici fins a Platja d'Aro.
La primera aturada la fem a Llagostera, ens refresquem a la font del carril (passa el mític bar de l'entrada).


Rodem a un ritme de mitja de 27 km/h; tot un rècord personal i sense cap tipus de sensació de sobre esforç..



Finalment rodant rodant ens desviem per un petit descuit i apareixem a la platja de St. Pol (St. Feliu de Guíxols).

Arribat a aquest punt el contaquilòmetres marca 42km...

Fem les fotos de rigor, descansem una mica i busquem una terrasseta a on fer un entrepà (dient la veritat un "mini", "quienes nos han visto y quienes nos ven..."), una coca-cola i apali a tornar cap a Girona.

La tornada es fa molt dura, sobretot perquè no m'acabo d'adaptar al seient, no sé que em pasa, però després de l'aturada en les sortides en bici, no m'acabo de sentir gens còmode amb el seient.

Per moments recordava l'article penjat a "arreplegats", a on deia que semblava que tenia el cul com un mandril...
La tornada es fa un via crucis però comptes de verge en verge és de font en font... la calor m'afecta moltíssim i fa que la tornada sigui molt difícil..

De fet el pont que creua la carretera abans d'entrar a Cassà l'haig de fer caminant ja que les forces flaquejen i molt, el mal de cul no em deixa pedalar comòdament, per molt que intenti pedalar de costat...

Finalment fem 85 km... repte aconseguit, les cames a l'endemà estan totalement recuperades, però el meu cul encara té molèsties... que hauría de fer per millorar la comoditat del meu cul?
Salutacions,

Ruta per Blanes-Santuari del Vilar-St. Pere del Bosc-Lloret de Mar-Castell St. Joan-Blanes

Durant aquestes vacances decidim l'Ivan i jo tornar a fer una ruta que feia molt de temps que ja varem fer; Blanes-Lloret per montanya (passant pel Santuari del Vilar).

Cadascú retalla per on vol, i es porta per davant el que faci falta..

Foto de rigor

La ruta comença per Blanes, per la zona dels càmpings, enllaçant amb les hortes que hi ha en paral·lel al riu Tordera, passant per la dessalinitzadora i anant a sortir a la nova ampliació de l'autopista de la costa (c-32 crec que es diu), sortida Blanes-Lloret de Mar.

En aquest moment s'enllaça amb el camí de terra que ens porta al Santuari del Vilar ( http://www.blanes.cat/oiapdocs.nsf/idoc/tur.monuments.elvilarc )

Foto de l'entrada del Santuari del Vilar

Un cop arribat a aquest punt, seguim rodant fins sortir per la part del darrera del Vilar i agafem un camí creient que era el mateix que varem fer en el seu moment. Un parell de km rodats ens adonem que no és el mateix camí que varem agafar fa uns anys, decidim seguir ja que hem vist indicadors de St. Pere del Bosc

Un cop passat St. Pere del Bosc (en breu penjaré fotos), ens trobem el conegut "Àngel" de Lloret de Mar, una creu (per aquesta zona de bosc ens trobem un via crucis).

Un cop deixem enrera l'Àngel, ens trobem el Golf de Lloret de Mar i sortim pel Water World (entrada del centre de Lloret no per la banda de la Ctra. de Vidreres).

Arribats a Lloret rodem pel passeig fins arribar al lateral del passeig per fer la foto amb el Castell de fons.


I fetes les fotos tornem a Blanes, per la zona de la Platja de Fanals, jardins de Sta. Clotilde, Platja Boadella, Hotel Sta. Marta, per anar a agafar les carreteres poc transitades de l'urbanització St. Francesc de Blanes.

Per aquesta banda es pot pujar per un corriol molt tècnic (el fem a peu), fins al Castell de St. Joan.

Blanes de fons, inici de la Costa Brava


Finalment són uns 45 km, a veure si aconsegueixo treure el track i el penjo.

Salutacions,

Descobrint les rodalies de St. Julià de Ramis

En una de les mil voltes que dona la vida, he tingut una parada provisional per St. Julià de Ramis, que és on resideixo actualment.

L'altre dia sense saber que fer durant el matí vaig agafar la bici i vaig estar voltant per tal de descobrir quins caminets existeixen al voltant de casa


Tafaneijant em dirigeixo cap a les obres de l'AVE, descobrint els nous túnels que s'estan construïnt i veient tot el merder que hi ha al voltant, també és veritat que gràcies a l'aixecament de terra s'estan deixant oberts nous camins.

Pujo per l'urbanització del Golf i a part de descobrir unes casetes impresionants, em decanto per creuar el pont vermell que hi ha a l'inici de la variant de Banyoles, creuo a l'altra banda de la carretera i apareixo a una cantera... és el mateix camí del Restaurant Mas de les Goges (http://www.buscorestaurantes.com/restaurante/Mas-les-Goges-21718-0.html), un cop arribat a la cruïlla que va direcció a St. Julià (sortint de l'autopista Nord), ens trobem un corriol amb molt bona pinta.


Aquest corriol per entendre'ns ràpid va en paral·lel a l'autopista en sentit nord (França-Orriols)




Total que com vaig sol, i recorregut uns 15 km en paral·lel a l'autopista, i sense saber a on anava a parar (per molt GPS que portés), decideixo tornar ja que em veia tornant per la Nacional II.
Deixo aquest camí pendent de descobrir a on va a parar, però això si quan algú em pugui acompanyar.
Salutacions,
PD: tinc el track a dins del GPS a veure si tinc una estoneta i em porto la torre a algún lloc a on em pugui conectar a internet i em descarrego el programa i alguna topografia actualitzada...



El blog oblidat...

Bones companys!

Ja fa molt de temps que no actualitzo el blog. Per motius que no venen al cas, tinc complicat l'accés a la xarxa i a la dedicació que demana tenir un blog d'aquest tipus.

Avui intentaré pujar tota les fotos i informació de les sortides que hem anat realitzant durant aquest temps, em sap greu però vaig formatejar el disc dur del pc i no disposo dels programes per pujar les rutes grabades al GPS.

Intentaré mica en mica anar solventant aquests petits problemes tècnics per tal de poder anar penjant les rutes fetes i tota la informació derivada de la mateixa.

Salutacions a tots/es,

Raül (Mirafiori)